tiistai 20. huhtikuuta 2010

Toinen askel.

Sain tänään Heidiltä lisäohjeita matkani alulle ja se oli kivaa, koska aika eksyksissä tässä välillä on kaiken informaation keskellä. Tahtoisi niin olla jo perillä! Kärsimätön minä... Täytyy muistaa että matka on tärkeämpi entä päämäärä :)

Kävin tänään kaupungin toisessa terveyskaupassa, jonka olemassaolosta tiedän. Ostin sieltä goji-marjoja ja cacao-nibsejä!! Olen siis ottanut toisen askeleeni ja hankkinut ensimmäiset superfoodit kotiini! Cacao-nibsit maistuivat aluksi vähän arveluttavalta. Goji-marjat olivat ihan ok. Hetki menee, ennen kuin niillä oppii mitään maustamaan, mutta taitavat olla ihan hyvä lisä vaikkapa siihen smoothieen. Mulla on sauvasekoitin, ei vielä tehosekoitinta, mutta ajattelin kokeilla huomenna jonkinmoista smoothien tynkää sauvasuristimella. Saa nähdä toimiiko. Pitelin käsissäni myös kookos-öljypurkkia ja vähän harmittaa, etten ostanut sitä.

Rohtopuodin myyjätär tuli vähän opastamaan kun katselin uusiutunutta hyllykköä. Ilokseni hän kertoi, että alkavat tilaamaan kerran viikossa luomuvihanneksia ja luomuhedelmiä ja kokeilevat olisiko niille tilausta. Tuo kauppa ei ole aivan polkujeni varrella, mutta aion ainakin levittää sanaa asiasta ja käydä itsekin sieltä hakemassa tulevia herkkujani.
Pitääkin alkaa tsekkailemaan, josko Kuivasjärvellä, eli siellä mihin muutamme olisi mitään luomusysteemiä missään. Vieressä on ainakin k-market ja ajattelin käydä myyjän juttusilla, mikäli luomut eivät kuulu varastoihin :)

Huomenna pääsen parturointiin. Ah!

Tämän päivän hyvä tekoni oli kun menin M:n luokse kyläilemään ja hississä tuli naapurin lupsakka setä yhtäaikaa. Setä kyseli olenko tulossa töistä vai mitä... Sannoin että poikaystävän luokse tässä vaan kyläileen menossa. Jäätiin samassa kerroksessa pois jolloinka setä huikkasi leppoisat heipat. Toivotin mukavaa päivänjatkoa ja sain toivotukset takaisinkin :)

2 kommenttia:

  1. Mä en vieläkään pysty syömään kookosöljyä, mutta se on ihanaa ihon hoitoon! Ihan huippua ku vaan laittaa iholle, esim yöksi kasvoille. Sitten joskus laitan sitä vaan suihkussa, ei jää niin paljon iholle mutta tekee tosi pehmeäksi. Tosin lattia pitää pestä sen jälkeen pesuaineella, muuten on liukas. :) Ja kookoskerma sekä -maito on kyllä ihanaa, rasva vaan jotenkin ällöttää, paitsi suklaassa menee. :/

    VastaaPoista
  2. Joo se tuntu kyllä aika slipperyltä :)
    Mutta ilmeisesti tuo ainakin Fannylle uppoaa ruoan seassa ja siitä oon iloinen, josko se auttaisi tuossa meidän rasvahappohaasteessa!

    Ainiin, hampunsiemenetkin oli kadonnu Fannyn lautaselta kun niitäkin pistin jokusen ruoan sekaan.

    VastaaPoista