torstai 22. huhtikuuta 2010

Diipadaapaa tiskauksen siirtämiseksi

Aamu alkoi ok-uutisilla kun äiti piippaili tekstiviestissä, että isi on tullut Ouluun aamulla viiden aikaan ja Satu & Ko ei pääse Pariisiin, mutta on menossa ihan tyytyväisinä Tallinnaan! Ihan vähän harmitti, ettei tullut noustua ylös silloin kun ensi kerran silmät aukes, puoli kuuden aikaan. Jos ei nouse silloin kun luonnollinen kello herättää, mulla yleensä menee herääminen aika pitkäksi :) Noh, ei se mitään, tänään on luennot vasta klo 14 ja olen jo ehtinyt imuroida ja pistää pyykkikoneen myrskyään.

Eilen kävin kampaajalla leikkauttaan hiukset. Oli todella tarpeen! Värjäystäkin vaatisi, mutta kutiavan niskanpohjan vuoksi en ole nyt tohtinut päähäni mitään ylimääräisiä kemikaaleja tunkea. Ihanan kampaajani kanssa tulikin puheeksi kasvivärit, mitä taannoin koetin kotona laittaa. Maria vinkkasi, että he laittavat niitä tuossa kampaamossa myös ja lisäksihän voi laittaa vaalentamalla vaaleita raitoja! Mietin tuossa aamupalalla (tai brunssi kait se oli :), että Marialla on kyllä avoin mieli ja mahdoton kyky aistia ympäristöä. En jotenki käsitä, kuinka se voi hoksata aina mun toiveet tukan suhteen niin hyvin! Yleensä en ehdi sanoa juuri mitään, kun se on jo ehdottanut sen suuntaista kuin olin ajatellutkin. Marian luona käydessä tulee aina hyvälle tuulelle ja on ihanaa kun saa vilpittömästi kiittää hyvin tehdystä työstä!!

Huoh.Yritin etsiä Yarrahia Oulun kaupoista. Tuloksetta. Tylsää, ei viitsisi tilatakaan sitä mistään verkkokaupasta, koska on melko turhaa tilata vaan pari purkkia, koska enempää on turha ottaa ennen kuin tietää, että se tuolle nahkiaiselle maistuisi.

Hehee, eilen meidän piti taas tyhjentää kirppispöytä! Sanoin mennessä M:lle, että voisin kiertää kirppiksen läpi kun tarvisin uuden hameen. M sanoi, että justhan me eilen käytiin. Vastasin että niinniin mutta siltiki... Naisen vaisto oli taas oikeassa, sillä oikea ja ihana hame löytyikin viiden euron hintaan. Hame on lempparimerkkiäni ja vaikuttaa käyttämättömältä. Värikin kolahti prikulleen, tummanvioletti :)

Viikonloppu on ihan käsillä, mukavaa torstata ja auringonpaistetta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti