keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Hide and Seek

Dr. David Hawkinsin pitkäaikaisten tutkimusten tulokset osoittavat tietoisuuden kentässä olevan voimakkaita puoleensa vetäviä energiakenttiä, ihmistietoisuuden tasoja. Nämä dominoivat ihmisen olemassaoloa ja käyttäytymistä määrittäen käyttäytymismallien motiiveja ja arvoja kautta eri aikojen ja kulttuurien.
Tasojen logaritminen skaala ulottuu 0:stä 1000:een. Kaikki tasot, jotka ovat alle 200, ovat negatiivisia ja elämää tuhoavia, (liittyvät negatiivisiin tunteisiin kuten häpeä, syyllisyys, kadehtiminen, pelko, viha, tuomitseminen) kun taas sen ylittävät tasot ovat rakentavia ja voimaa-antavia ja liittyvät positiivisiin tunteisiin.
Tässä tietoisuuden skaalassa on kaksi kriiittistä kohtaa, jotka sallivat suuremman hyppäyksen kehityksessä.
Ensimmäinen on 200, missä nousee halu lopettaa toisten syyttely ja hyväksyä vastuu omista teoista, tunteista ja uskomuksista.
Niin kauan, kun syy ja vastuu on kohdistettu itsensä ulkopuolelle, ihminen pysyy uhrina olemisen ja syyttelyn voimattomassa tilassa.
Ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden taso ylitti vasta viime vuosikymmenellä tason 200, minkä on voinut huomata myös mm. voimakkaasti lisääntymeestä myötätunnon kasvusta sekä kiinnostuksesta henkiseen kehitykseen.
Toinen taso on 500, jonka voi tavoittaa hyväksymällä Rakkaus ja anteeksianto elämän periaatteiksi, käyttämällä ehdotonta ystävällisyyyttä kaikkiin henkilöihin, asioihin ja tapahtumiin poikkeuksetta, ja myös itseensä.
Kun tämä sitoumus tehdään, ihminen alkaa kokea erilaista ystävällisempää maailmaa.
Tätä tasoa kuvaa Pyyteettömän Rakkauden kehittyminen, Rakkauden joka on ehdotonta, muuttumatonta ja pysyvää. Tämä tietoisuuden taso liittyy todellisen onnellisuuden saavuttamiseen, eikä ole sidoksissa ulkonaisiin olosuhteisiin, ei henkilöihin eikä materiaan.
Kokonaan täällä.

Tuli kauheat ärsytykset yhtäkkiä joitakin ihmisiä kohtaan. Oli taas osuvaa löytää tuo hassu teksti. Helpotti heti :)

Sain muutenkin hymyn huulille. Aiemmin lähetin sähköpostilla energiayhtiöön sähkösopimukseni irtisanomisilmoituksen ja toivottelin viestin lopussa Aurinkoista päivää. Sain viestiin sähköyhtiöstä kuittauksen jonka lopussa luki: "Auringonpaistetta sinullekin." :)

Auringonpaistetta kaikille meille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti